Le Nautique Luxury Waterfront Hotel

Le Nautique Luxury Waterfront Hotel er et lite, meget delikat og hyggelig hotell som ligger langs stranden og havet nær sentrum på øya La Digue.

Hvorfor Le Nautique Luxury Waterfront Hotel?
Hotellet ligger i gangavstand til havnen på La Digue, samtidig er det kort avstand til strendene i området. Her har du gang- og sykkelavstand til noen av verdens vakreste strender; Anse Source D`Argent, Grand Anse, Petit Anse og Anse Coco. I nærheten av hotellet er også det kjente området L’Union, med sine kokos- og vaniljeplantasjer. Ta sykkelen fatt og opplev La Digue – området er som tatt ut av en film.
Ved L`Union kan du også oppleve de store landskilpaddene som Seychellene er kjent for. Hotellet har få rom som alle er koselig innredet i en lys og delikat stil. Her gjelder det å være tidlig ute med bestilling da hotellet er svært populært.

Hotellet har 5 rom/villa løsninger.

Romkategorier

1 stk. King Garden
4 stk. King Seafront
2 stk. King Deluxe Seafront
2 Bed Villa (består av 1 King Deluxe Seafront og 1 King Seafront)
3 Bed Villa (består av 1 King Deluxe Seafront og 2 King Seafront)

Rommene utgjør samme type villaløsninger, dvs. at 2 og 3 soveroms villa utgjør samme villa - de har derfor ikke både en 2-soveroms og en 3-soveroms, men enten 1 stk. 2 soveroms eller 1 stk. 3-soveroms villa tilgjengelig.

Fasiliteter

Restaurant og bar
Svømmebasseng

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!