Fregate Island Private

Fregate Island Private er et luksuriøst og lekkert resort på en privat og eksklusiv øy, kun 20 minutter med helikopter eller småfly fra hovedøya Mahé.

Hvorfor Fregate Island Private?
Fregate Island er en nydelig og eksotisk privat øy med frodig grønn vegetasjon, og de mest idylliske kritthvite sandstrender. Øyen er svært miljøbevisst, og verner om både natur og dyreliv på en ansvarlig måte. Dette hotellet er for de som ønsker det beste av det beste – da hotellet anses for å være et av de beste i verden. Her finner du virkelig roen i avslappende og private omgivelser. Nyt hotellets syv private strender, dykk med fisker i alle regnbuens farger eller hike og utforsk alt denne øya har å by på! Øya har et eget “Dining Everywhere” konsept, som tillater gjester å nyte den utsøkte og kortreiste maten hvor enn de måtte ønske på øya. Alt av grønnsaker, urter,frukt og sjømat er fra øya. Dette hotellet er for de som ønsker noe helt unikt!

Hotellet har totalt 17 villaer i forskjellige kategorier.

Romkategorier

Private Pool Villa
Privat Pool Twin Villa
Banyan Hill Estate
Exclusive Island Rental - Lei hele øya!

Fasiliteter

Restauranter, bar og vinkjeller
Svømmebasseng og SPA
Trimrom
Barneklubb og lekeplass
Marina med dykkesenter
Galleri og museum
Boutique
Yacht Club
Ulike utflukter
Land-og vannsportaktiviteter
Kapell

 

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!