The Oberoi Beach Resort

The Oberoi Beach Resort Mauritius er et luksuriøst hotell som ligger på vestkysten av Mauritius, nær Turtle Bay. Hotellet ligger mellom hovestaden Port Louis og Grand Baie, med gode shoppingmuligheter. Fra flyplassen tar det ca. 1 time å kjøre til hotellet.

Hvorfor The Oberoi Beach Resort?
Hotellet har en liten strand, men da det ligger i en marine-park er det en del vulkanstein i dette området. Det er mulig å bade og snorkle fra hotellets brygge.
Hotellet ligger på vestkysten og har fantastisk solnedgang! Det er et nydelig og luksuriøst hotell med fin atmosfære og utsøkt service. Hotellet passer spesielt godt for romantisk ferie for par og for bryllupsreise. Man kan også ha bryllupet sitt her. Det passer godt for barnefamilier som ønsker en meget god standard på hotellet. Her kan man nyte fred og ro i de private villaene. Det tilbys flere aktiviteter, blant annet deres unike “Touching Senses” program. Her er det fokus på luksus og velvære. Med sin utsøkte mat, service og lekre villaer er dette et av Mauritius aller beste hotell!

Hotellet har totalt 71 rom fordelt i forskjellige romkategorier.

Rom/villaer

Luxury Pavilions
Luxury Villa with Private Garden
Luxury Villa with Private Pool
President Villa med 1 eller 2 soverom og eget basseng.
Royal Villas med inntil 3 soverom og eget basseng.

Fasiliteter

2 restauranter og 1 bar
2 svømmebasseng og Jacuzzi, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Kids Club 4-12 år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!