The Oberoi Beach Resort

The Oberoi Beach Resort Mauritius er et luksuriøst hotell som ligger på vestkysten av Mauritius, nær Turtle Bay. Hotellet ligger mellom Port Louis (15 km) og Grand Baie (12 km) med gode shoppingmuligheter. Hotellet ligger 55 km/ca. 1 time fra flyplassen.

Hvorfor The Oberoi Beach Resort?
Hotellet har en liten strand, men da det ligger i en marine-park er det en del vulkanstein i dette området. Det er mulig å bade og snorkle fra hotellets brygge.
Hotellet ligger på vestkysten og har nydelig solnedgang! Det er et nydelig og luksuriøst hotell med fin atmosfære og utsøkt service. Hotellet passer spesielt godt for romantisk ferie for par og for bryllupsreisen, eller om man velger å ha bryllupet sitt her. Det passer også godt for barnefamilier som ønsker en meget god standard på hotellet. Her kan man nyte fred og ro i de private villaene. Det tilbys flere aktiviteter, blant annet deres unike “Touching Senses” program. Her er det fokus på luksus og velvære. Med sin utsøkte mat, service og lekre villaer er dette et av Mauritius aller beste hotell!

Hotellet har totalt 71 rom fordelt i forskjellige romskategorier.

Rom/villaer

Luxury Pavilions
Luxury Villa with Private Garden
Luxury Villa with Private Pool
President Villa med 1 eller 2 soverom og eget basseng.
Royal Villas med inntil 3 soverom og eget basseng.

Fasiliteter

2 restauranter og 1 bar
2 svømmebasseng og Jacuzzi, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Kids Club 4-12 år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!