Soneva Jani

Soneva Jani er et luksuriøst og lekkert hotell i rustikk stil, som ligger i Medhufaru lagunen i Noonu Atoll på Maldivene. For å komme seg til øya tar man sjøfly fra Male flyplass til Soneva Fushi som tar ca. 40 minutter, videre tar man båt til Soneva Jani, som tar ca. 60 minutter. For de som ønsker det aller beste.

Hvorfor Soneva Jani?
Et meget utsøkt hotell med fantastisk mat og service.  Hotellet satser på barfotluksus av høyeste kvalitet, og de har stort fokus på bevaring av miljøet. Her opplever man service i særklasse, samtidig som kleskoden på hotellet er avslappet. I likhet med søsterhotellet legges det til rette for fantastiske matopplevelser hvor enn på øya man måtte ønske. Her tilberedes blant annet den ferskeste sjømat av en av verdens beste franske kokker. Hotellet tilbyr også en rekke utflukter og aktiviteter. Her kan man oppleve det å gå på kino over havet, snorkle, dykke, se på stjernene fra et observasjonsdekk eller nyte de vakre strendene omgitt av det turkisblå havet – mulighetene er mange!

Vi anbefaler hotellet for voksne par på romantisk ferie, familieferie med flere generasjoner, og bryllupsreise.

Hotellet har totalt 25 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

1-bedroom Water Retreat
1-bedroom Water Retreat m/slide
2-bedroom Water Retreat
2-bedroom Water Retreat m/slide
3-bedroom Water Reserve
4-bedroom Water Reserve
4-bedroom Water Island Reserve

Fasiliteter

Flere ulike restauranter, barer og vinkjeller
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land og vannsportaktivitet
Cinema Paradiso - utendørs kino over havet
PADI dykkesenter og utflukter
"The Den" barneklubb

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!