Milaidhoo Island Maldives

Milaidhoo Island Maldives er et luksuriøst boutique hotell som ligger på en vakker liten øy i Baa Atoll. Hotellet er medlem av “Small Luxury Hotels of the World”. Man kommer seg hit med sjøfly fra Male internasjonale flyplass som tar ca. 35 minutter. Hotellet aksepterer gjester fra 9 år og oppover. For de som ønsker det aller beste.

Hvorfor Milaidhoo Island Maldives?
Milaidhoo er et intimt og rolig hotell som liggerr på en frodig koralløy med kritthvite strender. Her er det ingen kleskode, kun utsøkt og vennlig service – opplev barfotluksus av høy klasse. Hotellet er perfekt for naturelskere, med sitt eget husrev og frodige natur. Snorklingen og dykkingen er i verdensklasse, her kan du se fargerike koraller og fisker i alle farger. Hotellet baserer seg på voksne gjester som søker ro og en avslappet atmosfære i de vakreste omgivelser. Alle villaene har hvert sitt private ferskvannsbasseng.

Anbefales spesielt for voksne par på romantisk ferie og for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 50 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Water Pool Villa
Beach Pool Villas
Beach Residences
Ocean Residences

Fasiliteter

3 restauranter og 2 barer
Basseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportsaktiviteter
PADI dykkesenter, og utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!