Gili Lankanfushi

Hotellet er et luksuriøst hotell som ligger i det Nordlige Male Atoll, en av Maldivenes største laguner. For å komme seg til øya tar man speedbåt fra flyplassen på Male, som tar ca. 20 minutter. For de som ønsker det aller beste.

Hvorfor Gili Lankanfushi?
Hotellet har meget gode fasiliteter, utsøkt mat, azurblått hav og vakre kritthvite strender. Med andre ord – her har man alt man kan ønske seg. Hotellet satser på intelligent barfotluksus, samtidig som de har et stort fokus på miljø. Her er du velkommen til å gå barbeint hele dagen, og kleskoden er avslappet. Hotellet har et variert og godt tilbud av ulike aktiviteter. Slagordet til hotellet er “Dersom vi tar vare på naturen, så tar naturen vare på oss”. Hotellet har en rustikk og elegant stil hvor alle rommene er plassert på påler ute i vannet. Hotellet har fått flere utmerkelser, blant annet «Maldivenes beste hotell» og «TOP 5 i verden» – Tripadvisor 2018.

Vi anbefaler hotellet for voksne par på romantisk ferie, familieferie og bryllupsreise.

Hotellet har totalt 45 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Villa Suite
Gili Lagoon Suite
Villa Suite with Pool
Residence
Crusoe Residence Island View
Sunset Crusoe Residence
Residence with Pool
Gili Lagoon Residence
Family Villa
Family Villa with Pool
The Private Reserve

Fasiliteter

3 restauranter (buffet, a la carte, og snacks), 1 bar
Basseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
PADI dykkesenter og utflukter

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!