Baros er et luksuriøst hotell som ligger i North Male Atoll på Maldivene, en vakker liten øy ca. 16 km fra Male. For å komme seg til øya tar man hurtigbåt fra Male Internasjonale flyplass, det tar ca. 25 minutter. Hotellet aksepterer gjester fra alderen 7 år.

Hvorfor Baros?
Et intimt og rolig hotell som ligger på en vakker koralløy med kritthvite strender, turkisblått hav og med eget husrev.  Her kan man ta på seg svømmeføtter og svømme direkte ut til revet for å snorkle i det klare vannet hvor man kan se fisker i alle regnbuens fargen, og er man heldig får man kanskje øye på en delfinflokk. Hotellet baserer seg på voksne gjester som søker ro og en avslappet atmosfære. Velkommen til paradis med en naturlig og unik natur!

Hotellet er medlem av “Small Luxury Hotels of the World” og tilbyr barfotluksus i verdensklasse. Anbefales spesielt for romantisk par ferie og for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 75 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Deluxe Villa
Baros Villa
Water Villa - på påler ute i vannet
Baros Pool Villa
Water Pool Villa
Baros Premium Pool Villa
Baros Residence

Fasiliteter

4 restauranter (buffet og a la carte) og 2 barer
Mulighet for halv pensjon - "Dine Around"
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
PADI dykkesenter og utflukter

Bord dekket for to med hvit duk og stort fat med hummer, blått hav i bakgrunnen

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!