Kichwa Tembo Camp

Kichwa Tembo Camp – der elven, Sabaringo,  møter den store og flotte sletten i Masai Mara. Her kan man få med seg, på nært hold, den imponerende og store migreringen, inkludert elv kryssing. Campen ligger ved foten av det naturskjønne Oloololo skråningen, på kanten av The Great Rift Valley.

Hvorfor Kichwa Tembo?
Campen gir gjestene det autentiske Afrika! Her blir man vitne til et fantastisk dyreliv med en legendarisk kenyansk gjestfrihet. Signaturelementene til campen er romantikk og nostalgi, interiøret er tidløst- enkelt, men moderne og stilig. Nyt friheten og den avslappende atmosfæren, og ikke minst panoramautsikt over Masai Mara slettene. Her får man flott natur på nært hold; landskap og elv, og ikke minst det fantastiske dyrelivet. Det er observert blant annet gnu, zebra, store flokker med elefanter, giraffer, løver, geparder og mange krokodiller. På Kichwa Tembo det muligheter for også natt safari, siden campen ligger i en privat del av Masai Mara. Anbefales for par på romantisk ferie og for familier. Ta kontakt med oss for mer informasjon om aldersgrenser.

Campen har totalt 40 telt i forskjellige kategorier

Romkategorier

Classic tents
Superior tents
Superior View tents

Fasiliteter

Restaurant og bar
Svømmebasseng med utsikt over Masai Mara
Massasje

 

 

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!