Rundreise - India

Indias Gyldne Triangel og tigersafari

Dehli, Agra og Jaipur – de tre byene som representerer Indias gyldne triangel, og som gir oss et tilbakeblikk på landets rike fortid. Byene er unike på hver sin måte, og består av de vakreste palasser, lekreste utsmykninger og fantastiske historie. Alle byene ligger lett tilgjengelig ved hverandre når det kommer til reise med bil, og vi vil si de er et “must” for reisende som vil oppleve og lære om landets rike kultur og mangfold.

I tillegg til å oppleve de tre byene i det gyldne triangel kan man avlegge et besøk til Rantambore Nasjonalpark, et område som er spesielt kjent for tigere.
På denne rundreise tilbys det tre kategorier: mellomklasse, førsteklasse og luksus.
Luksuspakken innebærer overnatting på noen av verdens aller beste og berømte Oberoi hoteller.

Varighet: 7 netter og 8 dager

Forslag til program

Dag 1: Delhi

Første dag ankommer dere byen Delhi hvor dere blir møtt av vår lokale representant og kjørt til hotellet.
Overnatting: Hilton Saket eller The Oberoi

Dag 2: Old Delhi og New Delhi

Frokost på hotellet etterfulgt av en spennende sightseeing i Old Delhi: Det Røde Fort, Jama Masjid og Raj Ghat.
Dere får også oppleve en tur på ”rickshaw” (sykkeltaxi) gjennom det hektiske og fargerike markedet Chandni Chowk.

Om ettermiddagen er det tid for sightseeing i New Delhi: Qutab Minar og Humayuns grav. Underveis vil dere også passere India Gate, parlamentsbygningen og presidentboligen.

Overnatting: Hilton Saket eller The Oberoi

Dag 3: Agra

Etter en god frokost går turen videre fra Delhi til Agra. (ca. 5 timer) Her får dere besøke det storslagne Agra-fortet, og det som er høydepunktet for mange: Taj Mahal!

Overnatting: The Grand Imperial eller Wyndham Grand Agra eller Oberoi Amar Vilas

Dag 4: Ranthambore Nasjonalpark

Etter frokost settes kursen mot Ranthambore Nasjonalpark (265 km / ca. 7 timer) På veien besøker dere Fatephur Sikri, ”Den forlatte by” som ligger ca. 1 times kjøring fra Agra. Fathepur Sikri er regnet for å være Mughal-keiseren Akbars’ største arkitekturiske mesterverk, med sine flotte moskèer, palasser og fort bygget fra ca. 1570.

Ranthambore Nasjonalpark dekker et område på rundt 400 km2, og fikk sin status som nasjonalpark i 1981. Området er velkjent for sine tigere, og det finnes kun få av dem igjen i parken. Dette er en unik sjanse til å se de vakre tigerne i sitt rette element. Da dette er ville dyr er det dessverre ingen garanti for at man får se dem, men sjåførene og guidene er meget dyktige og har som regel god oversikt over hvor de befinner seg.

Overnatting: Nahargarh Fort eller Oberoi Vanya Vilas

Dag 5: Ranthambore Nasjonalpark

Morgensafari i parken ca. kl 06.00 etterfulgt av en god frokost på hotellet. Resten av formiddagen til egen disposisjon før ny safari arrangeres om ettermiddagen.

Overnatting: Nahargarh Fort eller Oberoi Vanya Vilas

Dag 6: Jaipur

Morgensafari før frokost, og deretter går reisen videre til den vakre byen Jaipur - "The Pink City". Reisen tar cirka 4 timer. Resten av dagen står til egen disposisjon.

Overnatting: Radisson Jaiour City Centre eller Oberoi Raj Vilas

Dag 7: Jaipur

Om morgenen arrangeres utflukt til Amber-fortet som ligger ca 11 km utenfor Jaipur. På veien dit vil dere passere det vakre og særegne palasset Hawa Mahal. Dette kalles for vindenes palass, og er selve symbolet på byen Jaipur.
Om ettermiddagen er det sightseeing i Jaipur: City Palace og Jantar Mantar.

Overnatting: Radisson Jaipur City Centre eller Oberoi Raj Vilas

Dag 8: Delhi

Etter en god frokost går turen tilbake til Delhi, noe som tar cirka 5 timer.

For de som ikke ønsker å avslutte reisen her, kan det arrangeres videre reise til andre spennende deler av India.

Det er viktig å informere om at alle våre rundreiser i India skreddersys. Dette tilbudet kan forlenges med strandferie, eller i kombinasjon med noen av våre andre spennende destinasjoner som for eksempel eksotiske Sri Lanka, eller avslappende og vakre Maldivene. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!