Sani Dunes

Sani Dunes er et elegant og sofistikert hotell med en voksen atmosfære. Her kombineres moderne stil med sublime innslag av middelhavseleganse i håndlagde møbler og myke tekstiler.
Hotellet ligger ved vakker strand mot det asurblå Egeerhavet, og de romslige rommene og suitene omkranser Hellas største oppvarmede basseng på hele 3500 m2. Hotellene har fokus på ansvarlighet og bærekraft og har bl.a. vunnet World Travel Awards – Worlds Leading Luxury Green Resort.

Hvorfor Sani Dunes?

Kanskje det mest par/ voksen orienterte hotellet i Sani-kjeden: En førsteklasses hotellgruppe bestående av fem hotell som ligger side-om-side, omkranset av grønn furuskog, hvit sandstrand og asurblått hav. Hotellene ligger lags en 7-km lang sandstrand på Kassandra-halvøya, en av Halkidikis tre halvøyer. Hotellene ligger i et 1000-dekar stort naturreservat bestående av skog, våtmarksområder og strender.

Det er gangavstand mellom hotellene, men de ligger likevel nok spredt til at de beholder hvert sitt unike konsept og sin egenart: Her er det et hotellvalg for enhver smak!

Sani Dunes har stort fokus på avslapning, velvære og gastronomiske opplevelser. Rommene er romslige og delikate med utsikt mot det grandiose bassenget, Sani Marina eller Egeerhavet, og tilbyr en blanding av luksus, komfort og bekvemmelighet.
Vi anbefaler hotellet spesielt for par, men det er også tilpasset familier som ønsker rolige og elegante omgivelser. Perfekt for bryllupsreisen!
Les mer om hotellets priser og fokus på bærekraft her.

Rom/Villaer

46 Double Room Private Garden (33m2)
10 Family Room Private Garden (66m2)
24 One Bedroom Suite Grand Balcony (39m2)
10 Marina Deluxe Double (40m2)
10 Junior Suite Private Garden Pool View (40m2)
10 Deluxe Junior Suite Private Garden (44m2)
10 Deluxe Family Suite Private Garden (88m2)
12 Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony (51m2)
4 Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Beach Front (51m2)
6 Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front (44m2)
4 Deluxe Family Suite Private Garden Beach Front (88m2)

Alle rom med møblert hage eller balkong, marmorbad med dusj eller badekar, hårføner, badekåper og tøfler. Soverommet er utstyrt med Dream Senger for ekstra komfort, minibar, kaffe- og tekoker, Nespresso maskin, satellitt-TV, DVD / CD-spiller, Wifi, BOSE i-Pod dokkingstasjoner, air-condition/ oppvarming og safe.
24-romservice er tilgjengelig mot tillegg.
Sani Suite-Collection: Eksklusive fordeler og oppgraderte fasiliteter gjelder for alle Sani Dunes gjester.

Fasiliteter

Tre restauranter og tre barer.
Hellas stærste oppvarmede svømmebassenget i Hellas (3500m2), pool-service.
Privat strand foran Sani Dunes med gratis parasoller og solsenger reservert for Sani Dunes gjester. Beachservice og strandhåndklær. Bousoulas stranden ligger 500m fra hotellet, golfbilservice er tilgjengelig.
Land- og vannsportaktiviteter.
PADI-dykkesenter.
Fotballakademiet - i samarbeid med Chelsea FCF.
Tennisakademiet - i samarbeid med Rafa Nadal Tennis Centre.
The D Spa; med boblebad, dampbad og treningsstudio.
Gratis parkering.
"Babewatch"-service (barnetilsyn) tilgjengelig for alle strender (gratis for de første 30 minuttene).
På nabohotellet Porto Sani, kan Sani Dunes små gjester benytte seg av fasiliteter som: Sani Crèche Club (barnepass for barn 4 måneder - 4 år mot tillegg), Melissa Mini Club for barn 4 - 11 år (morgen- og ettermiddagsprogram), Ozon Ungdomsklubb for tenåringer 12-17 år (aktiviteter i høysesongen).
Sani Market (dagligvare og nødvendigheter), samt ulike butikker som suvenirbutikk, minimarked, smykkebutikk og bokhandel, med mer, på Sani Marina kjøpesenter.

Restaurant - bilde ovenfra
rom med sjøutsikt
svømmebasseng og hageområde
familie på terrassen i Beach House
flott rom med utsikt
Oversiktsbilde kveld

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!