Angsana Corfu Resort & Spa

Moderne design og gresk tradisjon …
Delikat førsteklasses hotell som ligger i frodige omgivelser og med nydelig sjøutsikt over den historiske Benitez-bukten. Hotellet ligger i nærheten av eksotiske Paxoi- og Antipaxoi-øyene og kun 12 km fra Korfu by, som en på  UNESCOs verdensarvliste.

Hotellet åpnet sommeren 2021, og tilbyr sine gjester en rolig atmosfære pakket inn i moderne interiør kombinert med greske tradisjoner. Angsana Corfu jobber med et eget bevaringsprogram som jobber med å ta vare på  den naturlige flora og fauna.

Hotellet tilbyr en avslappet atmosfære og lokal sjarm i  spektakulære omgivelser. Her møter moderne middelhavsstil, gresk gjestfrihet i flotte rammer og med alle fasiliteter man kan ønske seg. Hotellet ligger ved sjøen, omkranset av irrgrønn skog, gylden sandstrand og turkisblått hav. En uforglemmelig og stilfull opplevelse venter på dere, med fokus på nydelig mat og personlig service.

Hvorfor Angsana Corfu Resort & Spa?

Hotellet har stort fokus på den gastronomiske opplevelsen og tilbyr en variert smakspalett fra hele verden. Hotellets restauranter serverer unike smakskombinasjoner, fra asiatisk fusjon til lokale greske delikatesser. I tillegg til et spennende kjøkken, kan Angsana Corfu også tilby et vidt spekter av fasiliteter og aktiviteter, tilpasset alle aldersgrupper. Her er det både noe for de som ønsker en aktiv ferie, med muligheter for både trening, utflukter, yoga og et rikt utvalg av land- og vannsport aktiviteter, og med barneklubb og aktiviteter for de små – så vil alle være fornøyde. Og for de som ønsker en avslappende ferie, så kan hotellet tilby komfortable solsenger på privat strand, et delikat spa og både utendørs- og innendørs basseng. Et hotell vi trygt vil anbefale for både den aktive familieferien, men også for den romantiske parreisen: Velkommen til middelhavsperlen Korfu!

Rom/Villaer

Hotellet tilbyr totalt av 159 rom og suiter, pluss 37 villaer med privat basseng. Alle delikat innredet med moderne interiør, lokale detaljer, og eksklusive marmor bad med power-dusj (badekar i de større suitene) og WC. Air-condition, safe, TV, Wi-Fi, kaffe-/te-fasiliteter og møblert terrasse/balkong med varierende utsikt.

Achilleion Hillview Grand Room (41m2) – Fjellutsikt
Ionian Seaview Grand Room (41m2) – Sjøutsikt
Ionian Seaview Junior Suite (70m2) – Soloppgang, sjøutsikt
Ionian Sea View Suite (70m2) – Soloppgang, sjøutsikt
Ionian Seaview Corner Suite (80m2) – Soloppgang, sjøutsikt
Ionian Sea View Pool Suite (87m2) – Sjøutsikt/ hageutsikt/ bassengutsikt. Privat basseng.
Ionian Seaview One Bedroom Pool Villa (110m2) – Sjøutsikt/ hageutsikt. Privat basseng.
Ionian Seaview Two Bedroom Pool Villa (160m2) – Sjøutsikt. Privat basseng.
Ionian Sea View Three Bedroom Pool Villa (220m2) – Sjøutsikt/ hageutsikt/ bassengutsikt. Privat basseng.
Ionian Seaview Four Bedroom Pool Villa (327m2) – Sjøutsikt/ hageutsikt/ bassengutsikt. Privat basseng.

Fasiliteter

4 restauranter og 7 barer
Privat strand med golfbil-service, solsenger, parasoller og beach-service.
Utendørs basseng og oppvarmet innendørs basseng. Barnebasseng.
Spa, yoga-paviljong og treningssenter.
Land- og vannsportaktiviteter
Barneklubb (3-11 år)
Benitez Marina
Skjønnhetssalong
Angsana Boutique
Korfu Golf Club (ca. 30 min med bil)

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!