Eagles Palace & Villas

Eagles Palace & Villas ligger i Halkidiki, Ouranoupoli området. Hotellet er medlem av “Small Luxury Hotels” og det har panorama utsikt utover Egeerhavet og Mount Athos som er hjem for ca 2000 munker og er oppført på UNESCOS arveliste. Resortet ligger fredelig til ved havet og den autentiske landsbyen Ouranoupoli er like ved.

Du som gjest kan enten velge å bo i et av rommene ved Palace delen eller om du ønsker å bo i en privat villa med basseng og butler service. Villaene ligger i en skråning over resortet med fantastisk utsikt og alle villaene har private basseng, noen med egen hage.  Alle gjestene kan benytte seg av fasilitetene hotellet har av bl.a. restaurant- og spa tilbud.

Hvorfor Eagles Palace & Villas?

Ønsker du deg en luksuriøs ferie utenfor de største turistmagnetene, nyte late dager i ro fred så anbefaler vi dette stedet. Du kan fordrive dagene ved den vakre stranden, unne deg selv en deilig spa behandling, dykke eller reise på utflukt å se bl.a. det verdenskjente Mount Athos, området er vakkert og byr på mange gode opplevelser.

Rom/Villaer

Standard- og superior rom,

Family- Junior Suite,

Two bedroom Suite,

Bungalow,

Junior Pool Villa,

Ocean one bedroom Pool Villa,

Residental two- and three bedroom Pool Villa,

Fasiliteter

Spa,

Kids Club,

Fitness senter,

Vannsport aktiviteter,

PADI dykkesenter,

Butlerservice,

Utflukter,

Flere restauranter,

Beach service,

Private Dining,

 

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!