Danai Beach Resort & Villas

Danai Beach befinner seg på Halkidiki, nærmere bestemt ute på Sithonia halvøya. Det er en av tre halvøyer som stikker ut som fingre, Sithonia, Kassandra og den verdenskjente Athos med “Mount Athos”, et samfunn med ca 20 klostre og hjem for over 2000 munker, stedet er er på UNESCOS arveliste.

Man flyr til Thessaloniki, Hellas nest største by og ca. 1,5 time fra flyplassen kommer man til Nikiti Beach hvor flotte Danai Resort & Villas ligger. Det er flere restauranter og butikker i nærheten, og fin sandstrand. Et par kilometer unna ligger gamlebyen Nikiti, en sjarmerende landsby som byr på det autentiske Hellas, det er et par moderne restauranter også her og er absolutt verdt turen for en god gresk opplevelse.

Hvorfor Danai Beach Resort & Villas?
Hotellet er luksuriøst og er medlem av “The Leading Hotels of the World”, det ligger nydelig til ved en privat sandstrand og tilbyr ulike suites og villaer. Alt ligger til rette for en avslappende ferie med høy komfort og service. Hotellet ønsker alle velkommen, par, voksne og barnefamilien.

Rom/Villaer

Junior- og Deluxe Suite
Two- Bedroom Suite
Pool Suite
Villas

Fasiliteter

Spa
Kids Club
Boutiques
Vinkjeller
In Villa dining
Parkering
Bil- og sykkelutleie
Frisørsalong
Veksling av valuta
Laptop og nettbrett utlån
Baby seng og vogn
Laundry service
Gratis Wifi
Butlerservice
Utflukter
Ut- og nedpakking service

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!