Danai Beach Resort & Villas

Danai Beach befinner seg på Halkidiki, nærmere bestemt ute på Sithonia halvøya. Det er en av tre halvøyer som stikker ut som fingre, Sithonia, Kassandra og den verdenskjente Athos med “Mount Athos”, et samfunn med ca 20 klostre og hjem for over 2000 munker, stedet er er på UNESCOS arveliste.

Man flyr til Tessaloniki, Hellas nest største by og ca. 1,5 time fra flyplassen kommer man til Nikiti Beach hvor flotte Danai Resort & Villas ligger. Det er flere restauranter og butikker i nærheten, og fin sandstrand. Et par kilometer unna ligger gamlebyen Nikiti, en sjarmerende landsby som byr på det autentiske Hellas, det er et par moderne restauranter også her og er absolutt verdt turen for en god gresk opplevelse.

Hvorfor Danai Beach Resort & Villas?
Hotellet er lukseriøst og er medlem av “The Leading Hotels of the World”, det ligger nydelig til ved en privat sandstrand og tilbyr ulike suites og villaer. Alt ligger tilrette for en avslappende ferie med høy komfort og service. Hotellet ønsker alle velkommen, par, voksne og barnefamilien.

Rom/Villaer

Junior- og Deluxe Suite

Two- Bedroom Suite

Pool Suite

Villas

Fasiliteter

Spa

Kids Club

Boutiques

Vinkjeller

Inroom dining

Parkering

Bil- og sykkelutleie

Frisørsalong

Veksling av valuta

Laptop og nettbrett utlån

Baby seng og vogn

Laundry service

Gratis Wifi

Butlerservice

Utflukter

Ut- og nedpakking service

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!