Europas Perler

Vårt mål er å gi dere den unike reiseopplevelsen!

Vi skreddersyr reisen helt i henhold til deres ønsker. Enten det dreier seg om den unike bryllupsreisen, storfamilien på tur, venninne tur med fokus på spa, velvære og shopping, eller tur med snøscooter på Svalbard, eller kjærestetur til en romantisk storby.
Med kort flytid, hyppige avganger og gode priser er mulighetene mange. Spørsmålet er bare – hva skal man velge?

Med en landmasse på over 10 millioner km2 og nesten 50 suverene stater, så er mangfoldet stort i Europa!

Paradisreiser har valgt ut noen perler i Sør-Europa hvor vi samarbeider med dyktige lokale aktører. Sammen finner vi frem til de unike hotellene og den vakre naturen på utvalgte destinasjoner i Italia, Portugal, Kroatia og Hellas. Og selvfølgelig: med et stort fokus på god mat og drikke!

Noen tips til Europas perler…

I en verden full av eksotiske og vakre destinasjoner, er det lett å glemme de perlene vi kan finne i vår egen verdensdel – Europa!

Vi i Paradisreiser hjelper dere med å finne den perfekte Europa-ferien. Under ser dere et utvalg av våre reisemål.

Kontakt oss for mer informasjon og la deg inspirere!


Norge

Våre egne perler i Norge – kortreist lykke!
Drømmer dere om hvalsafari eller havfiske? gode mat-opplevelser, naturopplevelser, rundreise på Svalbard på snøscooter?

I Lofoten kan vi tilby noen dager eller en uke med aktiviteter; havørn safari, tur med kajakk i solnedgang, hvalsafari, fisketurer m.m.
På Svalbard kan vi skreddersy en rundreise med privat og dyktig guide for firma/vennegruppe; Svea, Isfjord Radio, Barentsburg og Longyearbyen. Dette et magisk eventyr med variert landskap, vær, natur, dyreliv og minnerike øyeblikk.

Portugal

Portugal er et fascinerende land i det sydvestlige Europa, nærmere bestemt på den Liberiske halvøy. I våre øyne kanskje en “oversett perle” i Europa, for dette landet har noe for alle!
Med sin overkommelige størrelse og gode vei-standard, hyggelige prisnivå og mange sjarmerende landsbyer er Portugal et land velegnet for opplevelser, oppdagelser og ren nytelse.

Les mer om Portugal

Portugal har en lang kystlinje med mange flotte strender, både del velkjente områdene rundt Algarve og Cascais, men også langs den øde vestkysten kan man finne vakre små oaser omringet av frodig og vakkert landskap. Vindistriktene kommer man selvfølgelig ikke unna i dette nydelige landet: Fra portvinens vugge i nord, Porto - kan man følge over 20 forskjellige vin regioner gjennom landet ned til Algarve i sør. De mest kjente vindistriktene er nok Duoro i nordlige Portugal og Alenjento i sentrale Portugal.

Hovedstad: Lisboa
Tidsforskjell: Portugal ligger èn time foran oss i tid
Valuta: Euro
Klima: Om sommeren er det som regel fint vær, men Atlanterhavet fører av og til med seg litt fukt over land. Temperaturene langs kysten når vanligvis 24-30 ºC på ettermiddagen, mens temperaturene er noe lavere i fjellområdene. De nordlige områdene kan ha en og annen regnbyge om sommeren, lengre sør er det stort sett tørt. Temperaturene vår og høst er også behagelige, minst nedbør fra mai til november.

Portugal egner seg som reisemål hele året, men vi anbefaler spesielt reise hit i de norske vår og høstmånedene.
Et litt annerledes tips? Forsøk å legge nyttårs-turen til Portugal: mange vingårder har spesielle arrangement i forbindelse med nyttårsfeiringen, og nyttår i Lisboa er også en fargerik opplevelse.


 Italia

Et land rikt på historie, kultur, kunst, nydelig mat og vin, og ikke minst; sjarm! I dette mangfoldet har Paradisreiser funnet frem noen unike perler – både når det kommer til destinasjoner, hotell og opplevelser. Titalls millioner turister besøker Italia hvert år, og målet for mange er de rike kulturbyene, som Roma, Venezia, Firenze. Toscana med sine vindistrikter og flotte natur tiltrekker seg også mange besøkende. Badeturisme finner man langt hele kysten.Hva med å la oss skreddersy Italia-reisen etter deres ønsker?

Les mer om Italia

Hovedstad: Roma

Tidsforskjell: Ingen tidsforskjell fra Norge
Valuta: Euro
Klima: Variert klima. Juli har i gjennomsnitt 22 – 25 grader. Varmeste måneder er juli og august. Sør-Italia har tørre sommere og et utpreget middelhavsklima. Her faller det mest nedbør i januar/februar, mens vår og høst er de mest nedbørrike årstider lengre nord i Italia.


Hellas

Hellas er en av nordmennenes store feriefavoritt og det med god grunn, landet har en rik historie, varierende natur, krystallklart vann, smakfullt kjøkken og et gjestfritt folk. Mange steder i Hellas er fortsatt helt genuint, det er et stolt folk som holder fast på sine tradisjoner og de lar seg ikke påvirke så stort av verden utenfor. Vi har noen utvalgte reisemål som byr nettopp på dette, vi legger vekt på høy standard i både utflukter og bosted og det skal være litt utenom den vante reiseruta!

Les mer om Hellas

Hellas har begeistret nordmenn i mange år. Vi har valgt noen perler av noen bosteder som holder svært god kvalitet, alle holder høy standard og tilbyr utsøkt mat og service.
Hovedstad: Athen

Tidsforskjell: Èn time foran Norge
Valuta: Euro
Klima: Mildt og godt klima året rundt. På sommertid er det varm, med temperaturer oppimot 40 – 45 grader. Mai, september og oktober er fine måneder, med norsk sommertemperatur. Regn forekommer hyppigst fra slutten av oktober til begynnelsen av mai. Snø kan faktisk forekomme i vintermånedene, men er sjeldent.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!