Kristine Sisen Lambach

Travel Designer

Travel Designer i Paradisreiser AS
Kristine har bachelor i Reiselivsledelse fra Høgskolen i Lillehammer og master i økonomi- og administrasjon, retning markedsføring. Hun har blant annet erfaring fra hotellbransjen, og fra reisebyrå da hun jobbet deltid i Via Tours Sandvika ved siden av masterstudiene. Kristine har reist i Sør-Asia, Europa og Afrika.

Hva er din favorittdestinasjon, Kristine?
Jeg har en sterk tilknytning til Asia, og da spesielt Thailand. Jeg har vært på flere steder i smilets land, både på kryss og tvers. Dette landet har utrolig mye fint å by på! Kultur, thailandsk mat, thaienes gjestfrihet og smil, naturen… bare for å nevne noe. Det er vanskelig å velge favorittsteder, men noen skiller seg ut for min del; Koh Samui, Koh Tao og Koh Chang. Koh Tao er en øy, ikke langt fra Koh Samui, som er veldig «laidback», her kan man nyte omgivelsene i ro og mak. Ønsker man også å dykke eller snorkle er dette stedet å besøke. Jeg anbefaler å ta en dagstur, eller å ha èn-to netter ved øyen Koh Nang Yuan, som ikke ligger langt unna Koh Tao. Ellers kan jeg anbefale noen netter i hovedstaden Bangkok, dersom man ønsker et yrende byliv og gode shoppingmuligheter.

En annen favoritt er Seychellene. Jeg fikk via Paradisreiser muligheten til å reise til dette fantastiske afrikanske landet i det Indiske hav. Jeg sitter igjen med en utrolig fin opplevelse. Det første som slo meg da jeg kom ut av flyplassen var at naturen var enestående. Frodig og grønn vegetasjon, turkisblått vann og kritthvite strender. Jeg fikk gleden av å besøke flere hotell, strender og attraksjoner på hovedøyen Mahè, Praslin, La Digue og Silhouette Island. Favorittøyene på Seychellene er La Digue, som har en utrolig god atmosfære, og Silhouette Island som er en såkalt «One Island-One hotel».

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!