Kari Ann Alstadsæter

Senior Travel Designer

Senior Reiserådgiver i Paradisreiser AS.
Kari Ann har studert ved International Tourisme Institute hvor hun var med på et Jorden rundt studie. Hun har vært i reiselivet siden 2000.
Kari Ann har reiseerfaring fra store deler av Sør-Øst Asia, Australia, Mellom-Amerika, USA, Mauritius, Seychellene, Madagaskar og Tanzania.
I tillegg har hun vært på seiltur og har også vært på flere cruise i Karibien.

Hva er din favorittdestinasjon, Kari Ann?
Jeg har mange favoritter, men det er to som utpeker seg på hver sin måte.
Myanmar er et fantastisk land hvor det virker som om tiden har stått stille over lang tid, og burmeserne er et utrolig vennlig folkeslag!
Rundreisen jeg hadde her gjorde store inntrykk, Inle Lake, Amarapura og Bagan var personlige favoritter under rundturen.
Inle Lake, hvor man kan se hvordan de lokale lever på innsjøen, og se Intha fiskerne ro med bena, en spesiell teknikk fra området.
Amarapura, hvor vi fikk observere den tradisjonelle buddhistiske levemåten i ett av klostrene, – og Bagan, som har så fantastiske mengder av vakre pagoder, templer og klostre å utforske.
Myanmar er en destinasjon som jeg har et stort ønske om å oppleve mer av!

Den andre favoritten er nok Vietnam.
Landet har så mye å by på av opplevelser, kultur og natur, men er for meg ble turen ekstra spesiell.
Jeg fikk besøke fadderbarnet mitt som jeg har via Plan Norge, og det ble et sterkt møte med han og familien hans, etter år med brevveksling. Å få se med egne øyne hvordan de bor, se hvordan hverdagen deres er, og ikke minst å se hvor glade barna ble av små gaver vi hadde med.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!