Ine Sanne

Senior Reiserådgiver

Senior reiserådgiver i Paradisreiser As
Ine har jobbet innen reiseliv siden 1999, hun har i voksen alder fullført et års studie ved Norsk Reiselivs Skole i Oslo. Hun har vært hos Paradisreiser siden 2007.

Gjennom sin tid i Paradisreiser har Ine fått oppleve mange av våre destinasjoner. Hun har vært i Sør-Afrika hvor hun har opplevd Rovos Rail; – en av verdens mest luksuriøse togreiser (flere ganger!), og besøkt Zululand. Hun har også flydd helikopter over majestetiske Victoria Falls i Zimbabwe/Zambia. I tillegg har hun fått oppleve rundreiser i flotte Namibia, Uganda, Indonesia/ Bali, Sri Lanka og i India.
Hun har også vært en rekke ganger på Mauritius og Seychellene og har besøkt flere av våre flotte hotelløyer på Maldivene samt Dubai, Abu Dhabi og Doha.

Hva er din favorittdestinasjon, Ine?
– Seychellene er uten tvil en av mine store favoritter, og har du først vært der én gang så er sjansen stor for at du reiser igjen, og igjen… Her kan man senke skuldrene og nyte det saktegående livet på Seychellene, omringet av vakker og fargesprakende natur. La Digue er i mine øyne et «må se», enten om man velger å bo her noen netter eller om man tar en dagstur.
Maldivene er også en favoritt, og kanskje selve definisjonen på «paradis»… Det som forundret meg første gang jeg var der, var at fargene man har sett på bilder, faktisk er reelle; – turkist vann, hvit sand, palmer, grønn og frodig vegetasjon. Slik ser det ut i virkeligheten også!

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!