Anne-Marit Vollestad

Travel Designer
annemarit@paradisreiser.no

Travel Designer i Paradisreiser AS
Anne-Marit har jobbet i reiselivet siden 1999. Hun har jobbet som reiseleder og rundreiseleder, i tillegg til å jobbe med reiserådgivning av ferie og fritid- samt forretningsreiser. Hun er også IATA sertifisert.
Anne-Marit har reiseerfaring fra store deler av Asia, Mellom-Amerika, Australia, New Zealand, Afrika og Europa.
Hun har vært rundereiseleder i Thailand og kjenner godt til landet både i nord og sør, og i sin ungdom var hun på en Jorda-rundt reise i over 7 måneder.
Av Paradisreiser sine reisemål har Anne-Marit besøkt Thailand, Kambodsja, Bali, Lombok, Malaysia, Singapore, India og Kenya, samt flere av Europas perler.

Hva er din favorittdestinasjon, Anne-Marit?

Den perfekte oppskriften på ferie for meg blir innen Wellness konseptet. Jeg elsker å bruke ferien min til å senke skuldrene, utvikle meg selv og lære om gammel interessant helsevitenskap, komme hjem oppgradert og ladet for hverdagen igjen. Dette gir den optimale følelsen hvis det i tillegg er i Asia, med helseguruer og gjennomførte Wellness resort.

Thailand har helt klart fått en spesiell plass i mitt hjertet, her har jeg vært mye og jobbet som rundreiseleder. De største inntrykkene har jeg fått da jeg har reist «offtrack» og vært blant lokalbefolkning som den eneste utlending, her har jeg opplevd det uberørte Thailand (ja, for det finnes), og deres interessante, fine livsstil og deres vennlighet til alt liv på jorda. Safari i Kenya er også et minne for livet. Og jeg lar meg aldri slutte å fascinere av uberørt natur og være blant de lokale på en minst mulig tilgjort måte.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!