Wellness – Den nye måten å reise på?

En investering i egen helse

Begrepet «Wellness» dukker opp mer og mer i alle sjangere – og reiselivet lar seg rive med. Etterspørselen for feriereiser med «noe mer» vokser. Nå vil vi oppleve, lære, investere i oss selv og ta med oss hjem noe mer enn brunfarge , bilder og gode minner. Veldig fornuftig spør du oss! Vi har tatt fatt i begrepet og tilbyr nå en rekke lekre “Wellness resort” på flere av våre eksotiske reisemål.

Wellness – Den nye måten å reise på?

Det behøver slett ikke å være slik at man må bo i et ashram i India eller i en primitiv bambushytte på en «øde» strand for å komme i kontakt med sitt indre, kunne puste med magen og lære seg selv å kjenne. Vi har valgt steder med høy standard, dyktige terapeuter og vakre omgivelser hvor du blir nøye fulgt opp av profesjonelle veiledere. Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne nyte bare det å være. Du må bare være villig til å gå «all in», dette er ikke noe man gjør halvveis, skal man oppnå resultater må man være dedikert, men det er gøy. Vi tror du vil bli positivt overrasket, du gjør det jo tross alt for deg selv.

Forskjellige Wellness behandlinger

Om du ønsker et opphold med yoga, fitness, vektreduksjon, eller ayurveda (gammel indisk helsevitenskap) kan du bli med på et våre fantastiske utvalgte steder du finner under «Wellness». Her kan vi tilby helikopter-transfer til bostedet dersom dette lokker. Vi tilbyr også ulike utflukter som relaterer til videre opphold på wellness resort.
Det er selvsagt også mulig å kombinere med noe helt annet, vi skreddersyr din reise etter ditt ønske!

India

India er et selvskrevet land innen denne sjangeren, hit har folk ferdes i en årrekke fra alle verdens hjørner for å søke forståelsen av livet. India er hjemmet for utallige guruer, yogaen og ayurveda. Ayurveda er 10 000 år gammelt – ordet er sanskrit og betyr ayur= livet, veda= vitenskap/kunnskap. Vi kjenner det best gjennom kosttilskudd her hjemme, men det er altså mye mer enn som så!

Atmantan i Pune

Vi tilbyr opphold med ulike program på vakre Atmantan i Pune. Hit kan du komme og følge ulike program for din egen velvære fra 3- 21 dager, avhengig av hvor dypt du vil gå, og hvor mye tid og penger man har også, selvsagt. Du vil få en individuell konsultasjon med en terapeut som analyserer, veileder og setter opp program for å kunne oppnå de resultatene du ønsker. Du kan velge detox, ayurveda, yoga, vektreduksjon eller deres «Atmantan Living»- et revitaliserende program for sinn, kropp og sjel.

Alle programmene inneholder: Konsultasjon, kroppsanalyse, postural vurdering, yoga øvelser, daglig treningsaktiviteter som bl.a. pusteøvelser, dans, latterterapi, meditasjon, matlaging, vannterapi osv. samt en avsluttende konsultasjon. Du kan flys inn med helikopter til bostedet direkte ved ankomst, eller du kan bli med oss en dag i Pune før Atmantan programmet starter. Mahatma Gandhi satt fengslet her og det bygget er i dag et monument av nasjonal betydning erklært av Archaeological Survey of India (ASI).

Yogaens hovedstad

Vi må heller ikke glemme det sagnomsuste Risikesh, yogaens hovedstad og et yndet utgangspunkt for pilegrimer. Byen ligger i foten av Himalaya og elven Ganges renner gjennom her. Hit kommer mange hinduer for å utføre det hellige ritualet «snan», et bad i Ganges som skal vaske vekk dine synder og bringe deg nærmere Moskha (frelse) – et utrolig fascinerende skue.

Ananda in the Himalayas

Her kan du bo intet dårligere enn på vakre Ananda in the Himalayas, førsteklasses Wellness resort som også tilbyr konsultasjon. Opphold fra 3- 21 dager med ulike programmer innen velvære.

Vi kan også tilby konseptet flere steder, deriblant feriefavoritten Thailand, eller Sri Lanka, Vietnam eller hvorfor ikke på et av Six Senses vakre resort på Maldivene, Seychellene og Kambodsja for å nevne noen.

Mulighetene er mange, invester i deg selv og spør oss om din neste skreddersydde Wellness reise!

Kontakt oss for uforpliktende tilbud!

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!